Aanleg paardenpistes

Prijsaanvraag

Een manegebodem of paardenpiste perfect voor uw paardensport

Zandgroeven Roelants (Recyclagebedrijf & Stortbedrijf bvba) is hét adres als u op zoek bent naar een aannemer die alles weet over het belang van een goede piste- of manegebodem. Dankzij onze ervaring met grond- en nivelleringswerken kunnen we terreinen heel nauwkeurig effenen, zodat ook de waterafvloeiing perfect verloopt. Met een egalisatie- of kilverbord kunnen we dit werk door middel van een laser automatisch sturen en een vlak resultaat garanderen.

Een ideale piste of manegebodem zoekt het perfecte midden tussen veerkracht en stabiliteit. Een te losse, vaste, onregelmatige, gladde of harde paardenpiste zorgt voor onnodig extra blessurerisico voor paard én ruiter. De kracht die de grond raakt bij de afzet of landing van het paard kan over het algemeen grotendeels door de bodem worden geabsorbeerd. Maar dan moet de bodem wel de juiste samenstelling hebben.

R.S.B. weet alles over grondsoorten en bodemsamenstelling, zodat we precies kunnen leveren wat u nodig hebt. Dankzij het gebruik van speciale zandsoorten kunnen wij u net die ondergrond geven die het beste is voor u en uw paarden. Dressuur of jumping, R.S.B. zorgt ervoor dat uw piste aan de juiste eisen voldoet.

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Aanleg van paardenpistes Vlaams-Brabant