Afbraakwerken

Prijsaanvraag

Alle afbraakwerken

Zandgroeven Roelants in Lubbeek is gespecialiseerd in alle mogelijke afbraakwerken. Wij vormen daarbij een partner van a tot z: niet alleen hebben wij alle nodige machines in huis. Wij verzamelen het puin in eigen containers, en maken uw terrein dus in geen tijd bouwrijp of gewoon effen. Wij werken voor particuliere en industriële klanten, vooral in regio Leuven-Aarschot-Tienen.

Torens afbreken

Wij breken woningen, schuren, bijgebouwen en industriële panden af. Dankzij onze expertise kunnen wij ook heel specifieke constructies aan. Torens bijvoorbeeld. In ons machinepark hebben wij onder meer hoogtewerkers, betonscharen (crushers), rupskranen met sorteergrijper (om het afval meteen op de werf te scheiden), kleine graafmachines, en containers. Voor beton en steenpuin hebben wij een eigen breekinstallatie.

Tarieven

Wat u betaalt voor onze diensten, laten wij u liever persoonlijk weten. Maar hoe dan ook blijven we binnen het budget dat u voor ogen hebt. Bel of mail ons, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Op onze website vindt u een overzicht van ons machinearsenaal, en de contactgegevens. Akkoord met ons voorstel? We gaan zo snel mogelijk aan de slag, en houden daarbij maximaal rekening met uw agenda en timing. Want uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Afbraakwerken in Lubbeek, Vlaams-Brabant