Verhuur van containers

Prijsaanvraag

Stort- en afvalcontainers

Wie (ver)bouwt, wil geen hinder van puin of afval. De juiste container doet wonderen. En u vindt die bij Zandgroeven Roelants in Lubbeek. Particuliere of industriële klant? Voor elk afbraakproject hebben wij de juiste unit, met de geschikte afmetingen. Wij geven u graag alle info over het meest geschikte type voor uw nieuwbouw-, renovatie-, of tuinproject. Woont of werkt u in de regio Leuven-Aarschot-Tienen? Zoek niet verder naar uw containerpartner!

Containertypes

Wij hebben containers van tien, twintig of zelfs 25 kubieke meter. Wij verhuren ook gesloten werf- en bureaucontainers, en hebben stevige puinzakken met een inhoud van een kubieke meter. Ook met de inhoud houden wij maximaal rekening: wij hebben units voor zuiver puin ( zoals grond, steen, zand, dakpannen, betonpuin), of voor gemengd afval (zoals hout, plastiek, ijzer, papier, steen, grond).

Eternit

Wij verwerken ook eternit, maar daarvoor rekenen we extra kosten aan. Omdat dit dakbedekkingproduct kankerverwekkende stoffen bevat, moeten wij hiermee heel voorzichtig omgaan.

Start u met afbraakwerken, en wilt u het aantal containers precies inschatten? Geef ons een seintje, wij adviseren u graag over het juiste containertype en de geschatte afvalhoeveelheid. Daarna brengen wij die op het tijdstip dat u kiest. Ook in het weekend!

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Stort- en afvalcontainers in Vlaams-Brabant