Ram Trailer

Prijsaanvraag

Veel meer vervoeren met minder kosten!

Zandgroeven Roelants in Lubbeek verzorgt allerlei transportdiensten met een waaier aan voertuigen zoals bestelwagens, tractoren, dumpers, containerwagens, trekker-opleggers en diepladers. Sinds kort hebben we ons aanbod uitgebreid met een revolutionaire nieuw transportmiddel: de Hydraulic Ram Trailer!

De Hydraulic Ram Traileris een zelfdragende oplegger die prima ingezet kan worden voor het vervoer van grondverzet en afval zoals zand, grond, dolomiet, gravier, steen- en mengpuin, gewapend beton, schroot, huishoudelijk afval…

Omdat de oplegger geen chassis of kiepmechanisme nodig heeft, weegt de constructie 800 kg lichter en is het laadvermogen groter. En omdat er geen chassis is, ligt de bodem van de laadbak 20 cm lager en kan de Hydraulic Ram Trailermakkelijk met kleinere machines geladen worden.

Het gepatenteerde ejectorsysteem duwt de lading met een kracht van 70 ton horizontaal uit de laadbak in minder dan een minuut. Het kan de bulklading desgewenst op een hoop storten of al rijdend over een langere afstand verspreiden. Lossen is overal mogelijk, zonder beperkingen in hoogte of speciale vereisten voor de ondergrond.

De Hydraulic Ram Trailer biedt echt alleen maar voordelen!

Vraag meer informatie over transport met de Hydraulic Ram Trailer!

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Grote transporten met de Hydraulic Ram Trailer!