Leveren stabilisé

Prijsaanvraag

R.S.B. voor al uw stabilisé

R.S.B. - Zandgroeven Roelants in Lubbeek (bij Leuven) is een specialist in de productie en levering van stabilisé. Dit mengsel van zand, cement en water is zeer geschikt voor aanvulling en egalisering of om een ondergrond aan te leggen.

Stabilisé wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld de fundering van opritten, terrassen, zwembaden, bij de plaatsing van vloeren of als aanvulling rond een buis of put. De samenstelling is volledig aanpasbaar aan de richtlijnen van de klant. Afhankelijk van de toepassing wordt de verhouding tussen zand en cement veranderd, zodat een stabiele ondergrond altijd gegarandeerd is.

R.S.B. - Zandgroeven Roelants kan de verwerkbaarheid van gestabiliseerd zand voor u verlengen door vertrager in de stabilisé te mengen.

R.S.B. - Zandgroeven Roelants maakt stabilisé of zandcement van de hoogste kwaliteit voor aannemers, grondwerkers, hoveniers en tuinaanleggers, en natuurlijk ook particulieren. U kunt elke werkdag bij ons bedrijf terecht tussen 7.00 en 16.00 uur. Daarnaast kunt u verschillende soorten zand, grond en siergrind bij ons vinden.

Geen vervoer op maat van uw benodigdheden? Dat is geen enkel probleem, want wij leveren uw bestelling ook met veel plezier bij u aan huis.

De beste kwaliteit en service in stabilisé vindt u bij R.S.B!

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Leveren van stabilisé in regio Lubbeek - Leuven