Recyclagecentrum

Prijsaanvraag

Recyclagebedrijf

Zandgroeven Roelants is gespecialiseerd in grond- en graafwerken, en heeft daarnaast een recyclagecentrum. Wij verzamelen, sorteren en scheiden afval – machinaal en manueel (via een transportband, die het afval in een zogenaamde leescabine stuurt). Met bruikbare resultaten, want hiermee stellen we gebroken beton- en mengpuin, en zeefzand samen.

Container

Start u met renovatie- of nieuwbouwwerken? Moet u een terrein nivelleren? Wij leveren de juiste container(s), en halen die op wanneer u ons een seintje geeft. Maar wij hebben ook een heel uitgebreid wagenpark, met onder andere bestel- en containerwagens, trekker-opleggers, diepladers, dumpers en tractors. Ideaal om u een handje te helpen. Verder leveren wij zand uit onze eigen groeve, bijvoorbeeld om paardenpistes aan te leggen, of putten te dempen.

Openingsuren

Ons goed bereikbare recyclagecentrum is elke weekdag open van 8 tot 17u. Wij verwerken vooral grond (zoals aarde, steen, zuiver steenpuin, beton), en gemengd bouwafval: plastic, hout, papier, karton, en restafval. Twijfelt u over uw restproducten? Of over hoe het zit met pakweg gipskarton, eternit, isolatieschuim, en massieve meubelen? Vraag het ons per mail, of telefonisch – wij geven u graag het nodige advies.

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Recyclagebedrijf in Lubbeek, Vlaams-Brabant